Wednesday, December 9, 2009

# My Workstation

B4 menerjah ke Penang esok nk wat update marathon ckit since weekend ni aku idak b'kesempatan nk update blog ni nnt...btw, u all igt x aku ade wat entry psl workstation aku yg lame...haa...ni la tmpt aku menung2 dpn pc skang smbk curi tulang bukak tenat..muahahaha..actually dh lame la moved kat cni...so, wat2 x basi la story ni wlpn dh b'kulat...huhu... yg sebetulnye aku idak la suke sgt ngan tmpt ni sbb depan skali lar...org lalu lalang sume nmpk ape aku wat...aiseh...tp ok lar dr cam dulu asyik keje merempat tmpt org je...kekeke...hmm...u all scroll je picas kat bwh ni...aku try snap gmbr tiap ceruk kat cubicle aku ni...mane tau 1 day aku leave shell ke..ade la gak kenangan kn...kuikuikui...
yana...sile clearkn email anda...miahaha..
serabutnye....erk~~
photo Baby Nabil haruslah ado..
ohhh...ni plg wajib ado...LIST OF CONTRACTOR CONTACT DETAILS
muke pura2 kusyuk...wakakaka..

2 comments:

  1. wahhh.. cubicle yang comel mcm tuan dia..

    ReplyDelete
  2. mane ade comel..serabut je cam tuan dia...kekeke

    ReplyDelete