Wednesday, March 5, 2014

#Newborn Photoshoot Baby Sofea

Holla...harini Baby Sofea genap 23 hari...time aku tgh blogging ni dia tido..so, bleh la curi mase kn...hihi...masa umur Baby Sofea 12 hari aku decided nk buat newborn photoshoot...actually dh lame berangan since pregnant lg bila baby lahir nk buat photoshoot ni...our official wedding photographer, The Photolicious pn ada approch and ajak shoot baby gak...since dh biase ngan dorg of cos la akan pilih dorg utk capture gmbr2 our princess kn...hihi..lgpun aku sgt yakin ngan hasil keje dorg...so, x perlu la nk ragu2 kn...

Pg Jumaat tu, kak Kay pn dtg ngan 2 anak buah dia utk shoot Baby Sofea...mmg elok sgt la shoot pg sbb time ni baby Sofea mmg keje m'buta je...so, sng la nk handle dia...shooting takes about 2 hours camtu...buat kat umah je, so sng kn...lgpun dlm pantang kn mane bleh kuar...huhu...mcm2 pose gak la dorg kejekn our Sofea...cute je...geram aku tgk...prop sume dorg sediakan...kite dia sediakan susu baby je, utk kasi dia tido...nk shoot newborn ni baby mmg kene tido..sbb tu kalo baby dh sebulan ke atas mmg ssh nk shoot...ye la, time ni tulang pn dh keras & baby x reti duduk diam kn...lg elok baby yg umur 15 hari kebawah...sng nk handle katenye...

Since kitorg ni repeat customer, team The Photolicious hanya charge RM1k utk album 10x12 dgn frame bsr skali...kalo nk shoot saje without album dorg charge RM500 je...tp aku pilih album skali sbb bleh buat kenangan kn...hihihi...gmbr x siap lg...x sbr sbnrnye nk tgk album & gmbr yg dh siap diedit...aritu sempat gak snap gune hp time tgh shoot tu...so, enjoyz je picas yg mane sempat kitorg mak bapak ni snap ye..hihihi...nnt gmbr dh siap aku share byk2 lg kat cni ye~~








 

7 comments:

  1. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete


  2. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete