Tuesday, December 8, 2009

# My 1st & 2nd batch of ELF Cosmetics Arrived!!

Weeehoo...entry makeup lg...kekeke...this entry especially utk cosmetic cap ELF ek...fyi, ELF stands for Eye Lip Face ..kekeke...sesuwai je kn...b4 story pnjg lg sila la tgk hasil rembatan aku kali ni...muahaha..
hoke, yg ni from 1st batch ~(^_^)~ hok ni plak from 2nd batch (sila wat2 x nmpk selimutku yg burok tu..kekeke)
sure ade yg t'tanye mane ek aku rembat sume bende alah ni...x pnh plak nmpk kat mane2 jual dlm M'sia ni...hmmm...as usual, semestinye la aku rembat from lowyat.net...hehehe...see, kn aku dh kate kalo mengidam items from other country try search kat sane...insyaAllah ade la...cam hok ni aku beli yg ready stock punye...each item Rm10 only..murah2..brg baek...kekeke...fyi, aku rembet sume ni from xuanyeow since she's one of the seller yg byk ready stock item...tp the price a bit high lar compared ngan pre-order...kalo rase nk pakai cpt or x sbr nk tgu blh la buy from her...ok lar service cumenye she now kat s'pore, so weekend je die blk m'sia nk post sume brg2 tu... if u all singgah official website ELF, u all blh tau actual price yg dorg sell kat sane...murah bangat!!! most of the items harge around $1-$5 je...rasenye mmg brand ni cam standard silkygirl kat cni la..murah tp not bad...aku x sempat la lg nk try sume produk tp so far ade 1,2 ok lar..cume ade certain lipgloss yg aku x brape suke bau die..cam pelik ckit...tp hantam saja lar..ater brg murah kn...kekekek uiks, prasan x aku ade beli 2 brushes...one for concealer & another one for bronzing/blending brush for face...both pun rm10 each...ok lar....saje je menambah koleksi wlpn dh masuk 2 brush holder dlm makeup box aku ni...kuikuikui...ni pn aku baru submit order for pre-order..aku beli from studio & mineral collection...kite try tgk mane yg best...hehehe..kalo free aku akn try review ape yg dah aku rembat ni ek...at the moment mood nk review x dtg lg..huhu...k la, selipi dh ni...nk titun dulu...esok nk kijer...boring~~

4 comments:

  1. Been reading this site for awhile now, always has really good posts and topics please keep it up! loads of blogs are going under lately from lack of new posts etc!
    Headache Pain Frankfort
    Hip Pain Frankfort
    Neck Pain Frankfort
    Pelvic Pain Frankfort
    Phantom Pain Frankfort
    Sciatica Pain Frankfort

    ReplyDelete