Wednesday, September 23, 2009

# Jalan2 @ Mines

Yeah...update marathon...ngeee....tibe2 t'rajen plak nk m'update blog nih....al maklum la cuti2 kn...byk la mase ckit nk update...kalo x, kim slm...kalo aku on lappy pas blk keje alamat tdo lewat la jwbnye...hehehe....hoke, 2day aku jln2 kat mines plak wif my sis & her familia...my bro in law nk g btul kn hp die..sambil2 tu kitorg ronda2 la kat sane, bwk budak kecik jln2 skali...saje je buang mase & duit...kekeke...kat mines x de ape la sgt pun...saje nk cuci mate je...my mum x follow cuz die dh start keje...aku je mls, amek cuti lebih2 ckit...hehehe....my sis je yg shopping beli baby nabil punye tights & baju tido...kitorg lunch kat JJ equine je sbb cam bosan plak nk mkn kat mines..k la, korg tgk je la picas kat bawah ni hoke...
dpt esken cekelat terus diam..ceria plak tu... ni bapak die kene tunggu die maen..omaknye tgh shopping.. ni x puas maen lg...huhu.... hi babe, hensem x abg...kekeke...

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete