Saturday, April 2, 2011

# Etude House Super Haul


Hi beauties...dah lame rasenye aku x post pasal makeup or skincare stuff kn...hehehe...ok la, for those yg love to read this kind of post aku update la khas utk u all...hehehe...as u all know, everywhere pn ade GP Sale kn...ala, lbh kurg cam Megasale la tu....aku pn yg dh lame x btul2 shopping kat shopping complex pn amek la this opportunity utk m'ngeringkn poket gak...hahahaha....

Aku nk introduce kat u all my new obsession...hahahaha....ETUDE HOUSE!!!! This brand originally from South Korea...kalo dh dr sane semestinye la u all akan imagine cute stuff kn...hehehehe....yezza...mmg sgt2 cute brg2 Etude House ni...sbb tu la gak aku trus serang...jarang nk ade sale camni kn...tu yg wajib la trus pegi rembat ape2 yg patut & x patut....wakakakaka....fyi, aku dh spent around RM400 gitu...giler ko...x pe la, skali skala la...kononnye....hahahaha....yg penting all from my own pocket, hubby x de kaitan...dia juz geleng kpala je tgk aku sebat brg2 tu...muahahaha....k la, below picas things yg aku bought from Etude House Alamanda & Sunway Pyramid outlet...oops, lupe plak...salesgirl from Etude House mmg sgt nice...even u all x beli pn dorg akan layan baek punye...so, jgn takut nk singgah k...hihi...

things i've bought...

  face products

 cheek products

 eye products

 lip products

 eyeshadow

 free gifts>> 2 set of sauna kit (^^,)

9 comments:

  1. ya rabbiiii!make-up freakk! :p

    ReplyDelete
  2. hahaha...nk wat camno ai...x tahan nafsu...hahaha...

    ReplyDelete
  3. Woho...dasyat, tp skin care dia bagus tak? utk org yg berumur mcm kak Siti ni ada produk yg menarik tak? :) Kak Siti berminat dgn skincare produk sahaja sebab Kak Siti tak pakai make-up...

    ReplyDelete
  4. kak ct, yana baru nk try...tp main skincare yana still gune yg lame...just cam scrub, p'cuci muke kat ofis je yana pakai brand ni...hehehe...

    ReplyDelete
  5. Now Yana guna skin care apa?

    ReplyDelete
  6. Skang yana gune Natasya je...yg paling sesuai ngan yana skang...murah je...hehehe

    ReplyDelete
  7. Murah tp berkesan takpe :) Kak Siti ni ha, penuh wrinkles kat mata...tak sesuai bagai semua produk...tension!!!

    ReplyDelete
  8. HAI! BEEHA ETUDE HOUSE FAN JUGAK, BEEHA ADA BUAT CONTEST : NAK MENANG BARANGAN ETUDE HOUSE?

    ReplyDelete
  9. hi beeha...ye ke...nk kene singgah ni...hehehe..

    ReplyDelete