Saturday, July 23, 2011

# Our Coway Water Purifier

Holla...last week aku ade la propose kat hubby nak beli water purifier...bukan ape, kalo ade bende ni x de la ssh2 nk simpan air dlm fridge, pastu kalo nk minum air panas pn x perlu la nk masak kn...kesimpulannye nk menyenangkn hidup la kn...kekeke....aku ade la t'nmpk promo from Coway...for July promotion they all offer 30% discount for all product...aku pn ape lg, goda2 la hubby supaya dia approve utk beli...hahaha...actually ade 2 jenis from Coway, the other one tu pakai censor, tp aku & hubby decide amek model yg manual punye...bukan ape, tau2 je la kn, kalo bende alah yg advanced ckit ni mesti sensitive kn...hehehe....lgpun model yg aku choose ni pn bleh store lg byk air compared ngan yg the other 1 tu...kekeke...

so, last Saturday kitorg pn set la appointment ngan agent Coway tu...after discount the price is RM2,440...tu after 30% discount ye...aku & hubby kongsi sama2 byr installment for 1 year...x sampai RM200 per month installment...yesterday technician from Coway pn dtg la umah install...actually kalo u all x nk beli bleh gak sewa...x silap aku monthly RM100. after 5 years jd la hak mutlak u all...heheh...if beli, they will give 1 year free service, every 2 month dorg akan dtg service la...but for rental dorg akan dtg every 2 month gak smpi la 5 yrs...for me & hubby, kitorg rase better beli je sbb lg jimat kot...kekeke....sgt gumbira finally ade gak bende alah ni kat umah...kitorg dok usha since baru pindah umah lg...Alhamdulillah after 1 year dpt gak miliki...yeay (^^,)


6 comments:

  1. Boleh installment eh?? mcm besh jer ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good sharing, now, you can have as much of this extraordinary Alkaline hydrogen water as you want, whenever you want it. All you need is the Hexagon Water Filtration System 2. With this water filter system, it’s like having a “miracle water” spring in your own home, pouring straight from your tap! Read more at:
      http://kidbuxblog.com/hexagon-water-filtration-system-2/

      Delete
  2. boleh diana....kalo x bleh installment mmg x mampu la...kekeke...promotion smpi 26 july ni je...normal price RM3k+

    ReplyDelete
  3. best pakai coway ni...MIL wani dah pakai dekat 5 tahun dh rasanya...

    ReplyDelete
  4. yana dh lame usha kat umah cousin..time tu x mampu lg...bile ade promo ni yg terus beli...hehehe...

    ReplyDelete
  5. Memang bagus produk dari coway ni..skang ramai orang guna..kebanyakan customer yang amik dari saya berpuas hati dengan servis company coway…saya nak berkongsi kebaikan ini dengan suma orang..datang la jumpa saya untuk berkongsi ilmu dan pengetahuan…http://ibringwellness.blogspot.com/

    ReplyDelete