Monday, February 15, 2010

# Weekend Shopping

Yess.....shopping lg...but this time mmg aku memerlukan hoke...tp t'tambah plak bende2 gediks gak...kekeke...sume ni aku rembat kat Elianto & Watsons @ JJ Equine Park je...dekat & senang.... bende plg utame aku rembat is Elianto BB Cream...nk abis dh yg dulu punye...since aku t'amat la suke ngan cream ni haruslah aku restock...actually never tried btul2 other brand lg tp so far aku sgt2 satisfied ngan quality BB cream ni...sgt senang meresap kat kulit & jadikan kulit tu nmpk lg flawless...x sure kat kulit org laen camne kn...huhuh....tp cam biase la, kalo masuk je Elianto ade je promo dorg...nyampah...kekeke...beli RM50 above dpt la face mirror butterfly yg sgt cumil tu...saje je nk suruh aku rembat bende laen gak...cam aku ni kalo x de hajat nk beli bende laen kat Elianto mmg aku blur giler nk amek ape...so, juz rembat Baked Eyeshadow in Brown je la...hantam sajala...lgpun bende tu juz cost me about RM15 camtu...so, dpt la face mirror yg kiut miut tu...hehehe jln2 kat Watsons aku b'niat nk rembat Clean& Clear Oil Control Film je since aku punye pn cam dh abis je...for me bende alah ni mmh MUST HAVE dlm handbag aku...x suke la tgk muke kilat2...huhuhu....but again, aku t'rembat PIXY 2 Way Whitening Compact Powder plak...since my sis kate the quality bleh tahan & price murah bangat!!! cost me only RM14.90...yg ELF compact powder kat umah tu pn x b'usik lg dh beli laen...wakakakaka...for me la kn, compact powder ni beli je la kalo rase nk beli sbb mmg langap punye...everyday pn mmg akn pakai kn...so, nk elakkn stock out rembat je la awal2...x de la kalut nk beli laen bile yg ade tu dh abis kn...huhuh... hmmm...juz now baru submit order for ELF lg...adoi...camno ni...ade je bende aku nk rembat each time...bile nk kayo camni...huhuuhu...

2 comments:

  1. JJ equine park?
    aha.. i duk dkt2 situ je.. ^^

    ReplyDelete
  2. ye ke...dekat la...hehehe...i duk puncak jalil...

    ReplyDelete